Kapsalon Schuurkes

Dé kapper van Tilburg

Aan de Korvelseweg 110 & 110a in Tilburg vindt u de dames- en herenkapsalons van Schuurkes. 

Iedereen, man of vrouw, jong of oud, kan bij ons terecht.
Ons team van kappers en kapsters staat voor u klaar!

Om uw haar de juiste behandeling te geven gebruiken we alleen de topproducten van z.one en natuurlijk zijn die producten ook bij ons te koop.

Onze salons werken op afspraak.

 

 

Kapster / Kapper gezocht!

Ben jij op zoek naar MEER uren of een NIEUWE uitdaging? Kapsalon Schuurkes zoekt een enthousiaste leuke kapster/kapper die 3-5 dagen wil werken! Als dit is wat je zoekt, neem dan contact op met ons. Dit kan telefonisch of per mail.

Historie

De geschiedenis

De historie van kapsalon Schuurkes begint op 18 juni 1929. Dan beginnen Louis en Jeanne Schuurkes hun kapsalon in de Mariastraat 26.
In 1937 verhuist de kapsalon naar de Zomerstraat 33.

Door de aanleg van de Schouwburgring verhuist de kapsalon in april 1961 naar de Korvelseweg 112 en begint zoon Louis in de zaak.
In 1969 verhuist de kapsalon naar de buurman, Korvelseweg 110a

In 1987 begint Louis jr, de 3e generatie, in de zaak.
Op 18 juni 1989 is er de viering van het 60-jarig bestaan van kapsalon Schuurkes. Er wordt een aparte dameskapsalon geopend op Korvelseweg 110 en begint dochter Marion in de zaak.

Heren

Knippen

Baard

Algemeen

Dames

Knippen

Stylen

Kleuren

Omvormen

Alle prijzen gelden vanaf 1 januari 2024 en zijn inclusief BTW.

Z-One Concept

Haarproducten

Wij werken met producten van Z-One Concept. Dit is een Italiaans kappersmerk dat erg innovatief is. Het uitgangspunt is mooi en gezond haar. Om dat te bereiken worden zoveel mogelijk ecologische producten gebruikt.

Zo kleuren wij met No Inhibition Multi Color, de eerste SLS-vrije kleuring, die niet alleen een stralend resultaat garandeert, maar ook een verjongend effect heeft op het haar. De stylingproducten van No Inhibition bevatten organische elementen, die de haarstructuur beschermen tijdens en na elke styling. De basis van deze producten is de guaranaplant. De geuren zijn roos, kaneel, ceder en grapefruit.

Daarnaast is er de milk_shake. Dit is een complete lijn met verzorgings- en stylingproducten. Deze bevatten melkproteïnen die een conditionerende werking hebben op de haarstructuur. De geuren zijn zoeter en gemaakt met een knipoog naar echte melkproducten, zoals Whipped Cream, een conditioner die ruikt naar en eruit ziet als slagroom.

Dan hebben we nog een verzorgingslijn Simply Zen. Deze producten bieden de oplossing voor elke hoofdhuid en ieder haarprobleem. In tegenstelling tot de vorige lijnen bevatten deze producten weinig parfum. De basis bestaat uit essentiële oliën, natuurlijke klei, vitaminen en botanische extracten.

En als laatste is er de Urban Tribe. Dit is een milieuvriendelijke lijn met verfijnde formules met respect voor haar en welzijn. Ecologisch bewustzijn is de basis en filosofie waar Urban Tribe voor staat. Het bevat organische en actieve natuurlijke botanische ingrediënten en het is niet getest op dieren. De ingrediënten zijn 90% biologisch. De verpakkingen en merchandising materialen zijn 100% recyclebaar.

Voor meer informatie over onze producten verwijzen we u graag naar www.zonelab.nl.

Neem contact op

Telefonisch of per mail

013 – 543 04 53
info@kapsalonschuurkes.nl

*Bij dringende vragen graag telefonisch contact opnemen.